Честно е да се каже, че Lichen е доста голяма работа.

Честно е да се каже, че Lichen е доста голяма работа.

Те са от съществено значение за цялостното здраве и ключови за подобряване на външния вид и усещането на кожата ви. Можете да опитате да смените кокосовото и конопеното мляко за опция за нелечение, която осигурява повече протеини; Потърсете такива с добавен грахов протеин, например. Някои допълнителни сложни въглехидрати като сладки картофи, тиква, киноа или зелен грах ще осигурят витамини, минерали и фибри за контрол и редовност на кръвната захар.

Chris, COO & съосновател

В хладилника ви е…

Chris: Хляб с пълнозърнести, сусамови семена, мюсли, изсушени на слънце домати, дижонски горчица, шардоне, органично двучавно мляко, соев крем, мисо джинджифил бульон, тилапия, и плодова чаша.

Диетологът казва…

Jessica: Хлябът с пълнозърнести е отличен избор и гарантира, че получавате повече фибри, магнезий, витамини от В и фосфор на сервиране отколкото преработен бял хляб. За да получите повече пресни плодове и зеленчукови порции в диетата си, опитайте да закупите предварително нарязани опции за удобство и да ги запасите на ниво на очите, така че е по-вероятно да достигнете до тях.

Ейми, старши директор на цифровите & Маркетинг

в хладилника ви е…

amy: хумус, кимчи, сок от червена боровинка, сок със студено пресоване, салса, сирене с ниско съдържание на мазнини и чедър, органични царевични тортили, органични сирена Без нитрит нарязани деликатеси, яйца и яйчни белтъци, гръцко кисело мляко, издърпано пилешко месо, хляб с кисела течност, диетична сода, витаминова вода нула и протеинови шейкове (не е моето!).

Хранител казва …

Джесика: Много хидратиращи напитки! Влизането в адекватна вода и нискокалорични течности е жизненоважно за ежедневните функции като освобождаване на тялото ви от нежелани токсини, за да подобрите кожата ви отвътре навън. На следващо място, идеалът на T да има пет до седем унции стройни животински протеини на ден и да отговаря на останалите ни нужди на протеина под формата на млечни продукти (една или две порции с ниско съдържание на мазнини) или растителни протеини (една порция на ден ) Подобно на ядки, семена или боб.

Атина, директор на образованието

в хладилника ви е…

Атина: кале, тиквички, аспержи, щракане на грах , килантро, остатъчна киноа, неподсладено конопено мляко, хранителна мая, органични яйца, без дрожди и покълнали хляб на мана (вкусно е с гхи или авокадо), грейпфрути (много вкусни с канела!), Зелени прахове, пробиотици, шампанско и аперол!) .

Диетологът казва …

Джесика: Прекрасно е да видите много зеленина, които са обилни при хранителни вещества като желязо, калций и антиоксиданти. Бих препоръчал да влезете в други цветове на зеленчуци като домати, боровинки, манго или карфиол, за да осигурите различни хранителни вещества. Не съм позитивен, но това изглежда като хладилник на вегетарианец. В този случай получаването на адекватен протеин е важен фокус. Не забравяйте да включите боб и леща в диетата си. Може би добавете хумус, за да помогнете за закръгляне на протеина, който вече присъства в този хладилник.

Zena, старши мениджър на съдържание

в хладилника ви е…

zena: Повечето от Това са съставки за пикантна супа от пилешки тортила и яхния от говеждо месо! Магданоз, килантро, целина, моркови, джалапено, сирене чедър, гъби, прясна мащерка, най-скъпите яйца, които бих могъл да намеря, задушено говеждо месо, пилешко месо, лакомство, майо, салса, ирландско масло, органично ниско-содиум вегетативен бульон , Необичано бадемово мляко и розе ароматизирана комбуча (Yum!).

Диетологът казва…

Jessica: Бульонът с нисък натрий е добър избор. Закупуването на продукти с нисък натрий или без добавяне ни помага да останем в рамките на дневна диапазон от 2300 до 3400 милиграма, за да защитим сърцата си. Не забравяйте да включите нишестените зеленчуци и плодове, за да се чувствате пълни през целия ден!

Какво има в хладилника ви?

Gaby Vaca-Flores, RDN, CLE, обобщава ползите от витамин D и разкрива, ако съществува във веганска форма. Плюс: Как да изберете най -добрата добавка за витамин D препоръчвам ви да прочетете.

Приоритизирането на приема на витамин D е силно препоръчително, особено ако следвате строга веганска или вегетарианска диета. Както може би вече знаете, Sunshine е прекрасен естествен източник на витамин D, който е безопасен както за всеядни, така и за вегани. Но какво да кажем за хранителни източници или добавки с витамин D?

За съжаление много храни и добавки, богати на витамин D, не са веган. Но веганските опции съществуват! Here’s how vitamin D can benefit your health and where to find vegan-friendly food and supplement sources.

What Is Vitamin D Good For?

Vitamin D is widely recognized for its role in Поддържането на здравето на костите чрез регулиране на абсорбцията на калций и фосфор.

Изненадващо за мнозина обаче е критичната роля на витамин D в подкрепа на други важни физиологични процеси. Те включват, но не не са ограничени до:

регулиране на настроението Защита на мускулите за защита на хормона на хормона на хормона

рискове от дефицит на витамин D

Ползите от получаването на достатъчно витамин D може да са толкова завладяващи, колкото и за The Причини да избягвате да не получавате достатъчно.

Всъщност проучване на 2020 г. предупреждава, че дефицитът на витамин D може да изложи на хората на риск от скелетни проблеми и компрометира здравето на костите. След това, друго проучване предполага, че има силни връзки между дефицит на витамин D и когнитивен спад.

По -малко тежки (но все пак неблагоприятни) последиците от ниския прием на витамин D включват умора и потенциална загуба на коса.

Накратко, витамин D е основно хранително вещество за оптимално здраве и трябва да бъде компонент на повечето здравословни диети. За вегани и строги вегетарианци обаче това може да не е толкова просто.

Източници на витамин D

Тялото получава витамин D през три основни източника:

Слънце и абсорбция на кожата. (Естествено срещащ се или укрепен) Витамин D Добавки

Слънцето е най -естественият начин за синтезиране на витамин D в тялото. Въпреки това, разчитането на метода на слънцето-кожа може да увеличи риска от увреждане на кожата.

хранителни източници на витамин D

За съжаление, витамин D често е предизвикателно хранително вещество за веганите и вегетарианците Да се консумира адекватно.

Витамин D не присъства в своята бионалична форма в повечето растителни храни. Следователно, много от най-добрите хранителни източници на витамин D са в продукти на животни като яйчен жълтък, мастна риба и черен дроб.

от своя страна веганите и вегетарианците често трябва да разчитат на преработени, укрепени храни до допринасят за ежедневния им прием на витамин D.

Когато една храна е укрепена, това означава, че са добавени специфични хранителни вещества, за да се подобри хранителният му профил. Млечните и зърнените храни на млечните и растителните бази често са укрепени с витамин D. Храненето на укрепени храни може да бъде полезно за веганите и вегетарианците.

Добавки

Алтернативно можете да приемате витамин D добавки. Те могат да помогнат за попълването на потенциални пропуски в хранителните вещества в диетата ви, особено при тези, които увеличават риска от недостиг на хранителни вещества.

Като диетолог, вярвам, че един от най -добрите начини за оптимизиране на приема на витамин D – особено за Вегани и вегетарианци-е чрез добавка.

не-веган срещу вегански витамин D добавки

Видове витамин D

Има два основни вида витамин D :

витамин D2 (ергокалциферол) витамин D3 (холекалциферол)

на двете форми, витамин D3 е златният стандарт за поддържане на здрави нива на витамин D.

Калцифедиол е термин, който описва термина, който описва термина, който описва термина, който описва термина, който описва термина, който описва термина, който описва термина, който описва термина, който описва термина, който описва термин Крайна форма на витамини D2 и D3 След като черният дроб ги разгради. Състоянието на витамин D е отражение на нивото на калцифедиол на кръвта. Колективно, изследователите предполагат, че витамин D3 е по-ефективен при повишаване на нивата на калцифедиол, отколкото витамин D2.

За съжаление, най-често срещаните източници на витамин D в растенията и укрепените растителни храни са като витамин D2. По същия начин, много добавки с витамин D не са вегански, защото разчитат на източници на витамин D3 на базата на животни, като кожата на мастна риба и ланолин от овча вълна.

Ако следвате веган диета, бъдете сигурни За да проверите етикета, за да избегнете тези не-вегански източници във вашата добавка с витамин D.

лишей витамин D

За щастие, има качествен, веган източник на витамин D3 в добавки: Lichen.

lichen е хибриден микроорганизъм на водорасли. Това малко сиво-жълто растение расте на дървета и камъни. Това е единственото растение, което съдържа витамин D в най-бионаличната си форма: витамин D3 холекалциферол.

Поради тази причина веганите трябва да търсят добавки на витамин D на базата на лишеи.

как да приемат лишей Витамин D

Честно е да се каже, че Lichen е доста голяма работа. Но преди да потърсите най-добрата добавка за веган витамин D, важно е да помислите как да се възползвате максимално от рутинната си добавка.

Уверете се, че тя включва мазнини

витамин D е мазнини Разтворим. Поради тази причина приемането му с мазнини може значително да подобри абсорбцията му, като по този начин се увеличи максимално неговите ползи.

Предлагам да търсите веганска формула на витамин D, която съдържа мастен компонент. Обичаме да използваме екстра върджин зехтин за най -добри резултати.

Препоръчителна доза витамин D

Според Националните здравни институти, повечето възрастни трябва да се стремят към дневна доза витамин D от дневна доза от поне 600 ius. Експертите обаче смятат, че тази препоръка е твърде ниска и предполагат, че по -високите дози могат да доведат до по -добри здравни резултати.

Всъщност изследванията показват, че приемането на 2000 ius (или 50 микрограма) витамин D3 дневно могат да помогнат за постигане на по -добро постигане на по -добро Състояние на витамин D. Това каза, препоръчвам да намерите добавка за витамин D, която съдържа 2000 ius витамин D3 в холекалциферол, най -бионаличната му форма.

И накрая, може би се чудите колко витамин D е твърде много. Не предлагам да надвишавате 4000 ius на ден – поносимата горна граница за възрастни – без да се консултирате първо с Вашия лекар.

Долната линия

за преглед, всъщност има вегански източници на Витамин D. Въпреки че са особено полезни за тези на диети на растителна основа, те работят също толкова добре за хора, които ядат животински продукти.

Когато пазаруват веган витамин D добавка, потърсете тези три ключови ключа Характеристики:

Проверете дали е витамин D от лишей срещу ланолин (в D3 холекалциферол форма) Уверете се, че Lichen D3 съдържа мастен компонент (като EVOO), търси един, който опакова 2000 ius витамин D3 (холекалциферол)

Дните да се питате дали витамин D е веган. С това казано, ако сте веган, строг вегетарианец или просто търсите формула на растителна основа, не забравяйте да получите ръце върху добавка с витамин D3, получена от лишей, за да извлечете всички предимства, които витаминът на слънцето трябва да бъде Оферта.

Научете какво яде революционен боксьор Амайя Зафар в типичен ден, за да подхранва тренировките си и да запази уелнес играта си в * Форма за борба * 16, когато тя започна да се бори за правото да боксира конкурентно, докато носеше хиджаб. След двугодишна борба тя постигна успех: През 2019 г. Международната асоциация за бокс вдигна забраната си срещу хиджабс и тя успя да се състезава.

впечатляващо, Амайя продължи да печели:

The Световно първенство на Ringside през 2017 г. за титлата на женското тегло на националното първенство по бокс на Захар Берт през 2018 г. Горният шампионат на златните ръкавици в Средния Запад през 2019 г.

Сега на 20 години, Amaiya продължава да тренира и работи по саморазвитие. Един от основните точки на фокус е подкрепата на тялото й чрез хранене, което ни довежда до дневника на храната на Амая.

Какво боксер Амайя Зафар яде в ден

Ето какво яде Амайя в типичен ден За да захранва режима на бокса.

Закуска

Amaiya започва сутринта си с 6:00 ч. Пробег, последван от медитация. Докато стигне до кухнята, тя вече е работила с добър апетит.

Когато става въпрос за закуска, най -големият приоритет на Amaiya е избягването на рафинирана захар (да се чувства по -здрава) и глутен (за да контролира нейната екзема ).

Типичната закуска се състои от ръбче с домат и лук с лук с краставица отстрани. Протеинът е решаващ елемент в закуската си и понякога тя ще смени яйцето си с отопляеми остатъци от предишна вечеря.

Тогава закуската й никога не е пълна без кафе, смесено с овесено мляко и мед. < /P>

Обяд

По време на обяд Amaiya се фокусира върху включването на здравословни мазнини в яденето си. За щастие любовта й към авокадо прави това лесно и приятно. Обедите на Amaiya обикновено са или здрава салата или сърдечен сандвич.

Салатите за Amaiya обикновено се състоят от:

пилешко месо, говеждо или риболов a sandwich with the following:

eggs, turkey, or chickencheeseavocadocucumberstomatoeshot peppersmayo

Afternoon Snack

Amaiya does her best not to snack, as she believes it’s not the Най -доброто нещо за тялото и уникалните си хранителни проблеми.

Но когато има силен копнеж преди вечеря, тя ще посегне към здравословен вариант, като:

оранжеви филийки.

Тя също има любима здрава закуска: замразени филийки манго. Amaiya насърчава всички, които среща, за да ги опита, защото са „толкова вкусни като лъжичка сладолед.“

Вечеря

Амайя живее с родителите си, докато преследва бакалавърската си степен В развитието на психическото и физическото здраве, така че вечерята се влияе от останалата част от семейството й. Тъй като баща й следва веган диета, вечерята обикновено е на растителна основа. Най -често се състои от къри, сдвоени с ориз и боб.

„Ние сме мултикултурно семейство“, отбелязва Амайя относно известността на вечерите на къри. Семейството й е смесица от индийски, пакистански и източноафрикански, а всичките им вечери отразяват тези корени.

Също така, Амайя е склонна да се навежда повече към диета, вдъхновена от кето, за която ограничава нишестето си поемане. Тя също така полага усилия да готви пиле или говеждо месо по няколко пъти всяка седмица, за да усили прием на протеини.

Долната линия

като цяло, най -важният фактор за Amaiya е да слушате да слушате Тялото й, когато става въпрос за ядене и планиране на ястията й. Тя се настройва на това, от което се нуждае тялото й, и избягва неща, които не я карат да се чувства от нея най -добре.

Слушането на тялото й я е научило да:

закуска на здравословна храна, когато има силна жалка протеин В ястията си, така че тя се чувства пълна през целия ден, правете всяко хранене възможно най -цветно, като включите масив от пресни зеленчуци

Нейното верую се прилага и за пазаруване на хранителни стоки, тъй като тя избягва предмети „със съставки, които не мога да произнася“ и избира Да купувате свободни, не-ГМО и органични храни, когато е възможно.

Интересувате се да видите какво ядат другите на ден? Вижте хранителните дневници на Hum Rd Gaby Vaca-Flores и хранителния психиатър Uma Naidoo.

Анкета на Харвард установи, че 75% от американците съобщават, че изпитват високи до умерени нива на стрес. От тях 25% изпитват високи нива на стрес (докладвани като осем по 10-точкова скала.) -показване и външен вид. Ето защо искахме да споделим тези четири начина, по които стресът може да повлияе на вашата кожа и красота. Ние също предлагаме списък с препоръки за намаляване и борба със стресовите ситуации.

Как тялото ви реагира на стреса

за да разберем начина, по който стресът влияе на красотата, кожата и здравето, това прави Чувствам се да започнете с физиологичния отговор на тялото си. Ето едно бързо разбиране на това, което се случва в мозъка и тялото ви, когато започне стресът.

Вашата амигдала (център за емоционален отговор на мозъка ви) сигнализира за хипоталамуса (командния център на мозъка ви – или ако сте виждали Pixar’s Inside Навън, „централата“). След това щабът комуникира през нервната ви система, за да определи дали да се бие или да полет.

По време на този процес хипоталамусът сигнализира за надбъбречните жлези, които реагират чрез пускане на катехоламини (група химикали, включително адреналин) в The Кръвен поток.

Contents

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

S666 - S666 Casino - Link vào nhà cái S666 mới nhất 2022

Bet365 In India

Cách chơi Roulette tại nhà cái S666 và kinh nghiệm chơi thắng đế 80%